Saturday, 28 January 2012

SAYANG KAW JUGA .




AINA NAZIRA . umur die 14 . sekolah same . die ni aku tak rapat sangat lah . die paling rapat dengan ALIAH .walau pun die tak rapat sangat ngan aku , AKU SAYANG DIE . die baik ngan aku . tak sombong tau die ni . sekarang ni die sentiase ngan ALDEEDLEE . bukan die nak nyebok ngn group kiteorg tapi nak jadikan die KAWAN YANG PALING RAPAT  . AKU SAYANG KAW BUDAKK COMELL . :)

Thursday, 26 January 2012

MY BESTIE FOREVER .

    FATINA AND FATIN    

FATINA SURIANA BT AZAMI yang pakai tudung tu . comel kan ? die adelah bestie aku yang paling baik sekali . dulu kiteorang BFF tapi sekarang dah tak sebab pernah sekali kiteorang gaduh . lepas gaduh tu kite berbaik semula n then terus dah tak rapat . kite start rapat ngan kawan kite tu ALDEEDLEE . hee . walaupun kiteorang penah gaduh tapi aku sayang die . dulu die lah segalenye bagi aku . sejak kiteorang gaduh dah tak lagi . tapi aku takkan lupekan die sampai bile bile . AKU SAYANG KAW BUDAKK KECIKK .


NUR FATIN BT FUAD . yang tak pakai tudung lah sape lagi kann . gorgeous kan die ? haha . die baik ngan aku . sekarang ni kiteorang same kelas . dulu die rapat ngan NUR LEESA sampai sekarang aku pulakk yang dah mule nak berkawan ngan die . aku Selesa kawan ngn die . AKU SAYANG KAW FATIN .




WHO I AM ?

WHO I AM ? korang mesti nak tahu kann ? oke .aku ni BLUR orangnye .kawan-kawan saye yang cakap.sedih tahu :'). tapi saye rase tak kot . dorang kate bile dorang cakap kat saye pastu saye jawab 'HA' dan mengatekan saye orang BLUR . ape seh . ? hanye saye jawab 'HA' je dorang cakap saye blur orangnye . bukan ape . masalah nye memang saye tak denga ape dorang cakap kat saye. sebab tu saye cakap 'HA'. bukan bermakne saye dah PEKAK oke . I'M NOT DEAF YET . dorang tuhh cakap perlahan sangat . walaupun dorang cakap saye ni BLUR tapi saye  terime je lahh .BTW thanks korang panggil aku BLUR . hihi suke plak :D

ALDEEDLEE MEAN FOR ME .:)

                                                                                                 
ALDEEDLEE ? ini name group kiteorang . AL for ALIAH . DE for me , DEANNA . ED for EYDA and LEE for LEESA . kenape sangat bermakne buat saye ? sebab dorang lah yang selalu tolong saye bile saye dalam kesusahan . sokong saye . pandai pujuk saye kalau saye dalam masalah . kite orang sentiase bersame di mane jua . kat sekolah je lahh . memang rapat giler giler. BUT NOW IN THIS YEAR ? EYDA ALREADY pindah kat sekolah lain . tak ngan kiteorang lagi . AKU RINDUU KAW EYDA ! rindu kaw tahap gaban . LEESA AND ALIAH in the same class this year . I'M NOT . saye turun kelas . SEDIHH TAU . huhu . tapi tak bermakne ALDEEDLEE tiade lagi . tetap ade di hati kiteorang . I LUV U ALL . MUAHHHH SIKIT :* hihi