Saturday, 18 February 2012

TAK SANGKA :O

 Aku tak sangka orang aku percaye selame ni telah meghancurkan hati BFF aku sendiri . name die ? tak bole nak gtw sbb SECRET . bukannye nak cari gaduh tapi masalah nye BFF aku cakap perangai die tak bole nak diubah kan . IF perangai die oke tak ape lah jugakk kan . tapi ? huhh FORGET IT . aku memang tak suke kalau ade sape2 nak sakitkan hati BFF aku (ALDEEDLEE ) .memang aku lesinggg karang . ceh tak ade lah sampai gituhh . tapi die kawan aku jugakk . SO ? hmm :/

Monday, 6 February 2012

NAK PLEASE ?



nak sangat dapat bunga ni . bunga colour putih pulak tuh . lambang KESUCIAN lah katakan . nak dapat bunga ni bile aku dapat cinta sejati aku . cinta aku pada die kekal selamanye . cewah gituh . tapi tak ade lah nak cari cinta sejati sekarang . sekarang ni untuk belajar . kejar cita-cita dulu . lagipun sekarang ni cinta monyet banyak lah kan tapi cinte sejati hanye satu sahaje . kan sweet kalau dapat bunga ni dari orang yang kite sayang . lepas bagi bunge ni bisik kat telinga kite die cakap "I LOVE YOU " . arhhhh sayang sangattt sangaattttt bile someone gentleman yang buat cengituhh . oke forget it . NOW , i have to think my future and my dreams to be a STEWARDESS . layak tak ? suke hati korang lah kalau cakap aku ni tak layak nak jadi PRAMUGARI . dah tu minat aku dan cita -cita aku oke. hehe .

Friday, 3 February 2012

MASUK WAD ?

kawan aku die masuk wad . kesian kan die . die kene operation ary sabtu ni . sekarang ni die masih kat wad . harap harap lepas die opreation tuh ., die dah sembuh .  name die ? alah tak boleh gtw , SECRET LAHH . hanye org tertentu sahaje yang tahu sape yang aku maksud kan ni . oke tata :)