Saturday, 18 February 2012

TAK SANGKA :O

 Aku tak sangka orang aku percaye selame ni telah meghancurkan hati BFF aku sendiri . name die ? tak bole nak gtw sbb SECRET . bukannye nak cari gaduh tapi masalah nye BFF aku cakap perangai die tak bole nak diubah kan . IF perangai die oke tak ape lah jugakk kan . tapi ? huhh FORGET IT . aku memang tak suke kalau ade sape2 nak sakitkan hati BFF aku (ALDEEDLEE ) .memang aku lesinggg karang . ceh tak ade lah sampai gituhh . tapi die kawan aku jugakk . SO ? hmm :/

No comments:

Post a Comment