Monday, 6 February 2012

NAK PLEASE ?



nak sangat dapat bunga ni . bunga colour putih pulak tuh . lambang KESUCIAN lah katakan . nak dapat bunga ni bile aku dapat cinta sejati aku . cinta aku pada die kekal selamanye . cewah gituh . tapi tak ade lah nak cari cinta sejati sekarang . sekarang ni untuk belajar . kejar cita-cita dulu . lagipun sekarang ni cinta monyet banyak lah kan tapi cinte sejati hanye satu sahaje . kan sweet kalau dapat bunga ni dari orang yang kite sayang . lepas bagi bunge ni bisik kat telinga kite die cakap "I LOVE YOU " . arhhhh sayang sangattt sangaattttt bile someone gentleman yang buat cengituhh . oke forget it . NOW , i have to think my future and my dreams to be a STEWARDESS . layak tak ? suke hati korang lah kalau cakap aku ni tak layak nak jadi PRAMUGARI . dah tu minat aku dan cita -cita aku oke. hehe .

No comments:

Post a Comment